Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1789
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПатрєва, Людмила Семенівна-
dc.contributor.authorГроза, Варвара Ігорівна-
dc.contributor.authorПатрева, Людмила Семеновна-
dc.contributor.authorГроза, Варвара Игоревна-
dc.contributor.authorPatreva, Ludmila-
dc.contributor.authorGroza, Varvara-
dc.date.accessioned2016-01-26T12:06:44Z-
dc.date.available2016-01-26T12:06:44Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПатрєва Л. С. Хімічний склад м’яса перепелів, вирощених з використанням наносрібла / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2014. – Вип. 7 (26). – С. 121-124. - Тваринництво.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1789-
dc.description.abstractПредставлено результати хімічного складу грудних м'язів перепелів у віці 49 днів, вирощених з використанням срібловмістимого препарату «Аргенвіт». Встановлено, що 0,01 і 0,02% розчини наносрібла позитивно впливають на якість м'яса перепелів.ru
dc.description.abstractПредставлены результаты химического состава грудных мышц перепелов в воздасте 49 дней, вырощеных с использованием серебросодержащего препарата «Аргенвит». Установлено, что 0,01 и 0,02 % растворы наносебра положительно влияют на качество мяса перепелов.-
dc.description.abstractThe results of chemical composition of pectoral muscles of quail are presented in age 49 days, «Argenvit» reared with the use of silver contents preparation. It is set that 0,01 and 0,02% solutions of nano-silver positively influence on quality meat of quail.-
dc.language.isootherru
dc.subjectПерепелиru
dc.subjectпрепарат «Аргенвіт»ru
dc.subjectхімічний склад м'ясаru
dc.subjectПерепелаru
dc.subjectпрепарат «Аргенвит»ru
dc.subjectхимический состав мясаru
dc.subjectQuailru
dc.subjectpreparation of «Argenvit»ru
dc.subjectchemical composition of meatru
dc.titleХімічний склад м’яса перепелів, вирощених з використанням наносріблаru
dc.titleХимический показатель мяса перепелов, выращенных с использованием наносеребра-
dc.titleChemical composition quail meat grown with the use of nano silver-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
№6_стаття_Патрєва, Гроза.docx37,56 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.