Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1816
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабенко, Дмитро Володимирович-
dc.contributor.authorБабенко, Дмитрий Владимирович-
dc.contributor.authorBabenko, Dmytro-
dc.contributor.authorГорбенко, Олена Андріївна-
dc.contributor.authorГорбенко, Елена Андреевна-
dc.contributor.authorGorbenko, Elena-
dc.contributor.authorДоценко, Наталія Андріївна-
dc.contributor.authorDotsenko, Nataliya-
dc.contributor.authorКім, Наталія Ігорівна-
dc.contributor.authorКим, Наталия Игоревна-
dc.contributor.authorKim, Nataliya-
dc.contributor.authorДоценко, Наталия Андреевна-
dc.date.accessioned2016-02-08T13:29:06Z-
dc.date.available2016-02-08T13:29:06Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДослідження якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур / Д. В. Бабенко, О. А. Горбенко, Н. А. Доценко, Н. І. Кім // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2015. – Вип. 3 (86). – С. 236-241.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1816-
dc.description.abstractУ статті наведено результати досліджень якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культур (кавун, диня) у процесі виділення насіння. Використання розробленої методики дозволило визначити процентний вміст компонентів подрібненої технологічної маси. Представлено схему установки для вивчення компонентів подрібненої маси та визначено якісні показники подрібненої маси, що надходить на сепарацію.ru
dc.description.abstractВ статье приведены результаты исследований качественного состава измельченной массы семенников овоще-бахчевых культур (арбуз, дыня) в процессе выделения семян. Использование разработанной методики позволило определить процентное содержание компонентов измельченной технологической массы. Представлена схема установки для изучения компонентов измельченной массы и определены качественные показатели измельченной массы, поступающей на сепарацию.-
dc.description.abstractIn the article are revealed the research results of the qualitative composition of the vegetables and melons (watermelon, melon) during the process of the seeds separation. The using of the developed method allows to determine the percentage compositio n of the crushed technological mass. It was represented the scheme of the setting for studying the components of the crushed mass and determined the qualitative activities of the crushed mass that is receiving on the separation-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectовоче-баштанні культуриru
dc.subjectподрібнена маса насінниківru
dc.subjectкавунru
dc.subjectдиняru
dc.subjectкіркаru
dc.subjectм’якотьru
dc.subjectмезгаru
dc.subjectсікru
dc.subjectнасіннєві плодиru
dc.subjectсепараціяru
dc.subjectовочебахчевые культурыru
dc.subjectизмельченная маса семенниковru
dc.subjectарбузru
dc.subjectдыняru
dc.subjectкоркаru
dc.subjectмякотьru
dc.subjectмезгаru
dc.subjectсокru
dc.subjectсеменные плодыru
dc.subjectсепарацияru
dc.subjectvegetable and melonsru
dc.subjectcrushed seed weightru
dc.subjectwatermelonru
dc.subjectmelonru
dc.subjectcrustru
dc.subjectpulpru
dc.subjectjuiceru
dc.subjectseeds fruitsru
dc.subjectseparationru
dc.titleДослідження якісного складу подрібненої маси насінників овоче-баштанних культурru
dc.titleИсследования качественного состава измельченной массы семенников овощебахчевых культур-
dc.titleThe reserch of the qualitative composition of the vegetables and melons crushed mass-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2015. - Вип. 3 (86).
Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n86v3r2015babenko.pdf519,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.