Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18261
Назва: Формування продовольчої самодостатності громад в умовах війни
Автори: Решетілов, Георгій Олександрович
Reshetilov, Georgiy
Ключові слова: продовольча самодостатність
воєнний період
громади
підтримка органів місцевої влади
повний цикл
ЄС
food self-sufficiency
wartime
communities
support of local authorities
full cycle
EU
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Решетілов Г. О. Формування продовольчої самодостатності громад в умовах війни. Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 30-31 травня 2024 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 289-291. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-94.
Короткий огляд (реферат): У тезах розглядаються проблеми формування продовольчої самодостатності громад в умовах війни. Визначені та обґрунтовані основні напрями формування продовольчої самодостатності громад в умовах війни, зокрема: систематично оцінювати потреб та можливості мешканців громад, кожного домогосподарства окремо; забезпечити фінансування та знайти партнерів для закупівлі необхідного обладнання для переробки сільськогосподарської продукції; налагодити міжмуніципальне співробітництво. Доведено, що ці кроки є важливими не лише для забезпечення населення продукцією у надзвичайних ситуаціях, але і з точки зору євроінтеграції. Європейський союз має певні стандарти щодо формування фуд процесингових центрів, де проводяться розрахунки щодо переробки продуктів на місцях.
-
The article examines the problems of forming food self-sufficiency of communities in the conditions of war. The main directions of the formation of food self-sufficiency of communities in the conditions of war are defined and substantiated, in particular: systematically assess the needs and capabilities of residents of communities, each household separately; provide financing and find partners for the purchase of the necessary equipment for the processing of agricultural products; establish inter-municipal cooperation. It has been proven that these steps are important not only for providing the population with products in emergency situations, but also from the point of view of European integration. The European Union has certain standards for the formation of food processing centers, where calculations are made for the processing of products on the ground.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18261
-
https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-94
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prodovolcha-bezpeka-ukrayini-2024-289-291.pdf607,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.