Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1983
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазаренко, Інна Валеріївна-
dc.contributor.authorНазаренко, Инна Валериевна-
dc.contributor.authorNazarenko, Inna-
dc.date.accessioned2017-05-15T13:07:55Z-
dc.date.available2017-05-15T13:07:55Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationНазаренко І. В. Ідентифікація і аналіз небезпечних чинників при виробництві сметани / І. В. Назаренко // ВІсник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2 (90). - Ч. 2. - С. 42-48.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1983-
dc.description.abstractУ статті надано результати досліджень потенційно небезпечних чинників при виробництві сметани. Встановлено граничні значення критичних контрольних точок під час виробництва. Виявлено та підтверджено граничні межі.ru
dc.description.abstractВ статье предоставлены результаты исследований потенциально опасных факторов при производстве сметаны. Установлены предельные значения кри- тических контрольных точек при производстве. Выявлено и подтверждено предельные границы.-
dc.description.abstractOn Suchasnyj etapі rozvitku harchovoї promislovostі all vіdchutnіshoyu staє problem virobnitstva yakіsnih i bezpechnih for Health Protection Zhittya that people Dairy produktіv. On the day sogodnіshnіy bіlshіst fahіvtsіv rozglyadayut system HACCP control system yak nebezpechnih chinnikіv scho daє zmogu garantuvati virobnitstvo bezpechnoї produktsії for Helsinki Human Health Protection. For HACCP system to such zarahovuyut Ti tehnologіchnі processes, SSMSC zdіysnyuyutsya for usunennya nebezpechnogo chinnika znizhennya chi yogo to acceptable rіvnya. Kritichnі point abo nebezpechnі chinniki in sistemі HACCP - tse control s metoyu upravlіnnya BEZPEKA produktіv. [2]. Meta Robots viyaviti potentsіyno nebezpechnі chinniki virobnitstvі with sour cream minds molokopererobnogo pіdpriєmstva. In naukovіy lіteraturі nayavnі publіkatsії schodo analіzu potentsіyno nebezpechnih chinnikіv at virobnitstvі dairy produktіv Іdentifіkatsіyu nebezpechnih chinnikіv conducted analіzuyuchi sirovinu, іngredієnti, pakuvalny materіal, Etap tehnologіchnogo processes. Potіm conducted analіz viyavlenih nebezpechnih chinnikіv for trohbalnoyu scale: Temple stupіn (3 Bali) serednіy stupіn (2 Bali) nizky stupіn (1 point). Perevіryali, chi kontrolyuєtsya povnіstyu Leather s іdentifіkovanih nebezpechnih chinnikіv, Shlyakhov zastosuvannya procedures SSMSC vіdpovіdayut rules of GMP / GHP. Determination of CCT cream production process aimed at resolving safety issues and provides information on how best to control hazards in the process. Prospects for further research. The development of special-crust huvalnyh actions that will eliminate deviations and provide proper disposal of products in which the deviation occurred. Methods of eliminating rejections and waste products must be documented in the system HACCP-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectсистема НАССРru
dc.subjectнебезпечні чинникиru
dc.subjectкритичні точки контролюru
dc.subjectсистема НАССРru
dc.subjectопасные факторыru
dc.subjectкритические точки контроляru
dc.subjectHACCP systemru
dc.subjectDangerous factorsru
dc.subjectcritical control pointru
dc.titleІдентифікація і аналіз небезпечних чинників при виробництві сметаниru
dc.titleИдентификация и анализ опасных факторов при производстве сметаны.-
dc.titleIdentification and analysis of hazards in the production of sour cream.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2 (90). - Ч. 2.
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n90v2r2016nazarenko.pdf260,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.