Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2067
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorСтриха, Людмила Александровна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.contributor.authorНазаренко, Інна Валеріївна-
dc.contributor.authorНазаренко, Инна Валериевна-
dc.contributor.authorNazarenko, Inna-
dc.date.accessioned2017-06-09T09:05:01Z-
dc.date.available2017-06-09T09:05:01Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationІнноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних робіт студентами спеціальності 8.09010201 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". Модуль 1 / уклад. Л. О. Стріха , Л. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 43 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2067-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectПродуктовий розрахунокru
dc.subjectвиготовлення ковбасru
dc.subjectРозрахунок сировиниru
dc.subjectготова продукціяru
dc.subjectвиробництво дитячих консервівru
dc.subjectРозрахунок допоміжної сировиниru
dc.subjectпереробка рибиru
dc.titleІнноваційні технології переробки продукції тваринництваru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiini tekhnolohii pererobky.pdf429,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.