Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2103
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалімов, Сергій Миколайович-
dc.contributor.authorГалимов, Сергей Николаевич-
dc.contributor.authorGalimov, Sergei-
dc.date.accessioned2017-06-14T08:56:43Z-
dc.date.available2017-06-14T08:56:43Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2103-
dc.descriptionБджільництво – одна із галузей, яка дає цінні продукти харчування , сировину для виготовлення лікарських препаратів, віск використовується більш ніж у 40 галузях промисловості, а бджоли є кращими запилювачами сільськогосподарських культурru
dc.description.abstractТехнологія виробництва продукції бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для практичних робіт з дисципліни "Технологія виробництва продукції бджільництва" для здобувачів ступеня вищої освіти "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 44 с.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectбджільництвоru
dc.subjectтехнологія виробництваru
dc.subjectпродуктивністьru
dc.subjectякість медуru
dc.titleТехнологія виробництва продукції бджільництваru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bdzhilnytstvo.pdf752,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.