Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/218
Назва: Озиме жито – цінна хлібна і кормова культура
Озимая рожь – ценная хлебная и кормовая культура
Winter rye is a valuable panary and feed culture
Автори: Бобров, Сергій Олексійович
Шестопалько, Дмитро
Бобров, Сергей Алексеевич
Шестопалько, Дмитрий
Bobrov, Sergey
Shestopalko, Dmitriy
Ключові слова: жито
високопродуктивні сорти
Богуславка
Воля
Дозор
Синтетик 38
Хлібне
Первисток
Юр’євець
Слабожанець
рожь
високопродуктивные сорта
Богуславка
Воля
Дозор
Синтетик 38
Хлибне
Первисток
Юрьевец
Слабожанец
rye
visokoproduktivnye sorts
Boguslavka
Will
Patrol
Sintetik 38
Khlibne
Pervistok
Yur'evec
Slabozhanec
Дата публікації: 2011
Видавництво: Миколаївський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Бобров С. О. Озиме жито – цінна хлібна і кормова культура / С. О. Бобров, Д. Шестопалько // Перлини степового краю : матеріали третьої регіональної науково-практичної агроекологічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених. – Миколаїв, 2011. – С. 118-120.
Короткий огляд (реферат): Цінність жита, як хлібної та кормової культури, його походження
Ценность ржи, как хлебной и кормовой культуры, её происхождение
Value of rzhi, as a panary and feed culture, its origin
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/218
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Озиме жито - цінна хлібна та кормова культура.doc33 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.