Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2202
Назва: Технологія виробництва продукції бджільництва
Автори: Галімов, Сергій Миколайович
Галимов, Сергей Николаевич
Galimov, Sergei
Ключові слова: Біологія бджолиної сім’ї
розвиток бджолиних маток
отримання плідних бджолиних маток
планування на пасиці
Організація пасіки
складання кормового балансу
зберігання меду
визначення якості воску
Хвороби бджіл
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. С. М. Галімов. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 44 с.
Короткий огляд (реферат): Мед, квітковий пилок не тільки дієтичні , але і лікувальні продукти, тому особливу увагу слід уділяти їх якості. У продажу багато фальсифікованої продукції, тому кожний спеціаліст повинен знати методи визначення якості продукції. Для одержання продукції бджільництва потрібні сильні сім’ї протягом весняно - літнього сезону і повного зберігання взимку. Студент повинен володіти знанням з нарощування сильних сімей і способами комплектування гнізд для успішної зимівлі. Вивчення бджільництва у вузах дає можливість спеціалістам надавати допомогу бджолярам по догляду, поліпшенню якості, розмноження бджолиних сімей. Тим самим підвищується продуктивність сімей, рентабельність пасік і забезпечується зниження собівартості продукції бджільництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2202
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiya_vyrobnytstva_produktsiyi_bdzhilnytstva.pdf677,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.