Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2343
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorПодпалая, Татьяна Васильевна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.contributor.authorМаташнюк, Ю. С.-
dc.contributor.authorMatashnukpets, U.-
dc.date.accessioned2017-09-27T06:56:02Z-
dc.date.available2017-09-27T06:56:02Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПідпала Т. В. Оцінка потоково-цехової системи виробництва молока / Т. В. Підпала, Ю. С. Маташнюк // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2017. - Вип. 2 (94). - С. 136-143.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2343-
dc.description.abstractУ статті викладено результати оцінки потоково-цехової системи виробництва молока. У результаті дослідження встановлено, що подо- вження тривалості перебування корів в цеху роздоювання і осіменіння до 180-200 днів лактації сприяє підтриманню високого рівня молочної продуктивності у тварин та збільшенню валового виробництва молока. Корови дослідної групи характеризуються рівномірною лактаційною кривою.ru
dc.description.abstractВ статье изложены результаты оценки поточно-цеховой системы производ- ства молока. Результатами исследований установлено, что увеличение продолжительности содержания коров в цехе раздоя и осеменения до 180-200 дней лактации позволяет поддерживать высокий уровень продуктивности у животных и увеличить валовое производство молока. Коровы опытной группы характеризуются равномерной лактационной кривой.-
dc.description.abstractThe article describes the results of the evaluation of fl ow-shop system of milk production. The results of the research revealed that the increase of duration staying of cows up to 180-200 lactation days in the shop of milk yielding and artifi cial insemination departments allows to maintain a high level of productivity in animals and to increase gross production of milk. The cows of experimental group are characterized by steady lactation curve.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectтехнологіяru
dc.subjectпотоково-цехова системаru
dc.subjectкоровиru
dc.subjectпродуктивністьru
dc.subjectлактаціяru
dc.subjectлактаційна криваru
dc.subjectтехнологияru
dc.subjectпотоково-цеховая системаru
dc.subjectкоровыru
dc.subjectпродуктивностьru
dc.subjectлактацияru
dc.subjectлактационная криваяru
dc.subjecttechnologyru
dc.subjectfl ow-shop systemru
dc.subjectcowsru
dc.subjectproductionru
dc.subjectlactationru
dc.subjectlactation curveru
dc.titleОцінка потоково-цехової системи виробництва молокаru
dc.titleОценка поточно-цеховой системы производства молока.-
dc.titleEvaluation of fl ow-shop system of milk production.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2017. - Вип. 2 (94).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n94v2r2017pidpala.pdf385,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.