Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2404
Назва: Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва
Автори: Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
Туз, Максим Сергійович
Туз, Максим Сергеевич
Tuz, Maksym
Ключові слова: зберігання і консервування продукції рослинництва
берігання зернових мас
Зберігання картоплі
технологія переробки картоплі
зберігання комбікормів
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійної роботи і тестового контролю знань здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" / уклад. : І. Д. Дудяк, М. С. Туз. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 90 с.
Короткий огляд (реферат): Технологія зберігання та первинної переробки продукції рослинництва – спеціальна дисципліна, що вивчає технології післязбиральної обробки зернових, зернобобових, круп’яних, олійних, цукрового буряку, лубоволокнистих, хмелю, тютюну, махорки, плодоовочевих, короткочасного і тривалого зберігання, основ переробки, і є заключною після вивчення технології вирощування зернових, зернобобових, круп’яних, технічних, овочевих, плодоягідних культур.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2404
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudayk_Tekhnol_zber_ta_pererob_prod_roslyn_Testy.pdf538,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.