Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2502
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДехтяр, Юрій Франкович-
dc.contributor.authorДехтяр, Юрий Франкович-
dc.contributor.authorDehtyar, Jurij-
dc.date.accessioned2018-02-07T10:42:46Z-
dc.date.available2018-02-07T10:42:46Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2502-
dc.descriptionУ курсі лекцій викладено зміст дисципліни «Мікробіологічне виробництво кормів та кормових добавок» – науки яка вивчає отримання кормових засобів та добавок на основі промислових штамів мікроорганізмів. Фізіологію мікроорганізмів, технологію приготування поживних середовищ, методи культивування, управління процесом вирощування промислових штамів та отримання на їх основі продуктів мікробного синтезу з урахуванням нагальних потреб агровиробництва та новітніх перспективних розробок у виробництві кормів та кормових добавок.ru
dc.description.abstractДехтяр, Ю. Ф. Мікробіологічне виробництво кормів та кормових добавок [Електронний ресурс] : курс лекцій з дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр спеціальності 162 "Біотехнологія та біоінженерія" денної форми навчання / Ю. Ф. Дехтяр. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 99 с.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectкормиru
dc.subjectкормові добавкиru
dc.subjectметоди культивуванняru
dc.subjectмікроорганізмиru
dc.subjectбіотехнологіяru
dc.titleМікробіологічне виробництво кормів та кормових добавокru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mikrobiolohichne_vyrobnytstvo_kormiv_ta_kormovykh_dobavok.pdf2,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.