Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2762
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРахметов, Джамал Бахлул-огли-
dc.contributor.authorRakhmetov, Jamal-
dc.contributor.authorРахметова, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorРахметова, Светлана Александровна-
dc.contributor.authorRakhmetova, Svitlana-
dc.contributor.authorМиколайчук, Віра Георгіївна-
dc.contributor.authorМиколайчук, Вера Георгиевна-
dc.contributor.authorMikolajchuk, Vira-
dc.date.accessioned2018-03-02T09:31:40Z-
dc.date.available2018-03-02T09:31:40Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2762-
dc.descriptionРахметов Д. Чуфа – перспективна культура комплексного використання / Д. Рахметов, С. Рахметова., В. Миколайчук. // Пропозиція – №11 – 2008. – С. 54-56.uk
dc.description.abstractДана інформація про історію вирощування, біологічні та біохімічні особливості культури, досвід вирощування та переробки.uk
dc.description.abstractДана информация об истории выращивания, биологических и биохимических особенностях культуры, опыт выращивания и переработки.-
dc.description.abstractThe information on the history of cultivation, biological and biochemical features of culture, experience of growing and processing-
dc.language.isoукраїнськаuk
dc.subjectчуфаuk
dc.subjectбульбаuk
dc.subjectурожайністьuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectперепробкаuk
dc.subjectклубеньuk
dc.subjectурожайностьuk
dc.subjectсохраненияuk
dc.subjectпереработкаuk
dc.subjectchufauk
dc.subjecttuberuk
dc.subjectproductivityuk
dc.subjectconservationuk
dc.subjectprocessinguk
dc.titleЧуфа – перспективна культура комплексного використанняuk
dc.title.alternativeЧуфа – перспективная культура комплексного использованияuk
dc.title.alternativeChufa is a promising culture of integrated useuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mukolaichyk_2008_1.pdf462,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.