Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2912
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorНазаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorНазаренко, Инна Валериевна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorNazarenko, Inna, scientific director-
dc.contributor.authorМалиновська, М. Д.-
dc.contributor.authorMalynovska, M.-
dc.date.accessioned2018-03-14T12:48:04Z-
dc.date.available2018-03-14T12:48:04Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2912-
dc.descriptionМалиновська М. Д. Фальсифікація молока. Що надходить на переробні підприємства? / М. Д. Малиновська // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 154-159.uk
dc.description.abstractДосліджено якісні й органолептичні показники молока коров’ячого незбираного, яке потрапляє на переробку до ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» з приватних господарств, щодо його фальсифікації водою, содою та незбираним молоком та порівняно із показниками стандарту.uk
dc.description.sponsorshipМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.language.isootheruk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectсклад молокаuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectфальсифікаціяuk
dc.titleФальсифікація молока. Що надходить на переробні підприємства?uk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal24.pdf420,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.