Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2928
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorНазаренко, Інна Валеріївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorНазаренко, Инна Валериевна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorNazarenko, Inna, scientific director-
dc.contributor.authorШопіна, А. Ю.-
dc.contributor.authorShopina, A.-
dc.date.accessioned2018-03-15T10:55:28Z-
dc.date.available2018-03-15T10:55:28Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2928-
dc.descriptionШопіна А. Ю. Застосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пасти / А. Ю. Шопіна // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 236-240.uk
dc.description.abstractУ статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти застосування принципів HACCP при виробництві томатної пасти. Використання коригувальних дій, що сформовані в межах аналізу КТК для підприємства, виробляючого томатну пасту, дозволяє зробити суттєвий крок до впровадження принципів НАССР на виробництві.uk
dc.description.sponsorshipМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.language.isootheruk
dc.subjectсистема НАССРuk
dc.subjectбезпечністьuk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectуправління якістюuk
dc.titleЗастосування принципів системи НАССР при виробництві томатної пастиuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal38.pdf407,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.