Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2933
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондар, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorБондарь, Алла Александровна-
dc.contributor.authorBondar, Alla-
dc.date.accessioned2018-03-16T12:42:35Z-
dc.date.available2018-03-16T12:42:35Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГігієна тварин [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 -"Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. А. О. Бондар. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 59 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2933-
dc.description.abstractМетою ветеринарної гігієни є підвищення опору організму до дії несприятливих факторів зовнішнього середовища, тож порушення її правил призводить до збільшення захворювань як заразної, так і незаразної етіології, загибелі молодняку і до зниження продуктивних якостей тварин. Санітарно-гігієнічні заходи мають бути спрямовані на забезпечення тварин доброякісними кормами, оптимальними технологічними умовами догляду і утримання та створення надійного ветеринарно-санітарного захисту, попередження занесення збудників інфекції та інвазії, охорону зовнішнього довкілля від забруднення. Оздоровлення господарств і досягнення в них стабільного ветеринарного благополуччя, як показує досвід, неможливі без вирішення загальних санітарно-гігієнічних питань.uk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectвологість повітряuk
dc.subjectтваринницькі приміщенняuk
dc.subjectмікроорганізмиuk
dc.subjectшкідливі газиuk
dc.subjectдослідження ґрунтуuk
dc.subjectоцінка питної водиuk
dc.titleГігієна тваринuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hihiiena_tvaryn.pdf726,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.