Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3747
Назва: Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
Автори: Крамаренко, Олександр Сергійович
Крамаренко, Александр Сергеевич
Kramarenko, Alexander
Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Ключові слова: управління якістю
аналіз небезпечних факторів
парне м’ясо
технологічний процес
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних робіт здобувачами вищої освіти СВО "Магістр" денної і заочної форм навчання, освітньої спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. Л. О. Стріха, О. С. Крамаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 86 с.
Короткий огляд (реферат): Здобувачам вищої освіти важливо усвідомити, що технологічні процеси виробництва молочних і м’ясних продуктів базуються на глибокій науковій основі, що дає змогу фахівцям здійснювати випуск високоякісної продукції, впроваджувати безвідхідну технологію, комплексно використовувати складові частини молока та м’яса. Вивчення предмету «Інноваційні технології переробки продукції тваринництва» слід здійснювати у тісному зв’язку з такими предметами, як «Органічні хімія», «Фізична і колоїдна хімія», «Мікробіологія молока і молочних продуктів», «Технологія виробництва молока та молочних продуктів», «Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів», «Технологія виробництва м’яса і м’ясних продуктів», «Технологія переробки продукції тваринництва», «Технологічне обладнання переробки молока».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3747
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiini tekhnolohii pererobky produktsii tvarynnytstva.pdf2,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.