Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4094
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондар, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorБондарь, Алла Александровна-
dc.contributor.authorBondar, Alla-
dc.date.accessioned2018-06-13T08:36:37Z-
dc.date.available2018-06-13T08:36:37Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГігієна тварин: методичні рекомендації щодо гігієни вирощування поросят-сисунів [Електронний ресурс] : для студ. денної та заочної форм навч. напряму підготовки 6.090102-"Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. А. О. Бондар. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 36 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4094-
dc.description.abstractЕфективність галузі свинарство у великій мірі залежить від застосування нових технологій, які обумовлюють комфортне утримання свиней. Будь-яке сучасне підприємство, яке займається вирощуванням свиней, ставить собі за мету в найкоротші строки часу одержати від тварин щонайвищі показники продуктивності.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectгігієна тваринuk
dc.subjectпоросята-сисуниuk
dc.subjectутримання свинейuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectтваринництвоuk
dc.subjectзоогігієнаuk
dc.titleГігієна тваринuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bondar_A.Gigiena_tvar_metod.pdf788,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.