Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4210
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтрельцов, Володимир Вадимович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStreltsov, Vladimir, scientific director-
dc.contributor.authorСтрюк, О. О.-
dc.contributor.authorШадзінський, Я. О.-
dc.date.accessioned2018-06-19T10:45:26Z-
dc.date.available2018-06-19T10:45:26Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСтрюк О. О. Дослідження технологічного процесу виробництва комбікормів з обгрунтуванням вибору конструкції подрібнювача зерна / О. О. Стрюк, Я. О. Шадзінський // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 28-ї студентської науково-теоретичної конференції, 23 - 25 березня 2016 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2016. - С. 107-109.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4210-
dc.description.abstractВ статті проведено аналіз останніх досліджень, присвячених аеродинаміці кормодробарок ударно-стираючої дії. Запропоновано експериментальну установку для дослідження процесу подрібнення в умовах змінного тиску у робочій камері.uk
dc.description.abstractThe article analyzes the recent studies on aerodynamics kormodrobarok shock erasing action. An experimental setup to study the process of grinding in variable pressure in the chamber.-
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.titleДослідження технологічного процесу виробництва комбікормів з обгрунтуванням вибору конструкції подрібнювача зернаuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стрюк-28 Студ коф_2016.pdf344,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.