Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4342
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІсаєва, Віра Володимирівна-
dc.contributor.authorIsaieva, Vira-
dc.date.accessioned2018-06-23T08:00:19Z-
dc.date.available2018-06-23T08:00:19Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЗагальна та неорганічна хімія [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. В. В. Ісаєва. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 44 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4342-
dc.description.abstractНа лабораторних заняттях здобувачі вищої освіти поглиблюють теоретичні знання і оволодівають навичками та технікою хімічного експерименту. Ретельне виконання хімічних дослідів діє можливість переконатись у правильності того чи іншого теоретичного положення. Пропоновані методичні рекомендації видані з метою надати допомогу при виконанні робіт із загальної та неорганічної хімії здобувачами вищої освіти І курсу спеціальності «Харчові технології». Методичні рекомендації містять теоретичні питання і задачі, на які необхідно звернути увагу при підготовці до заняття а також опис експериментальної частини заняття та порядок виконання практичної частини.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectДобування оксидівuk
dc.subjectДобування гідроксидівuk
dc.subjectАмфотерні гідроксидиuk
dc.subjectОбчислення молярної масиuk
dc.titleЗагальна та неорганічна хіміяuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zahalna ta neorhanichna khimiia.pdf346 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.