Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/467
Назва: Напрями удосконалення устаткування для бактерицидної дезактивації харчових продуктів імпульсною електронно-променевою обробкою.
Направления усовершенствования электрооборудования для бактерицидной дезактивации пищевых продуктов импульсной электронно-лучевой обработкой.
The ways of the electrical equipment improvement for bactericidal desactivation of food products by the pulsed electron beam treatment.
On the base of analysis pertaining to the working out linear induction accelerators the trends of the further investigations are considered aimed at improvement of means for food product pasterization with the accelerated electron beams.
The ways of the electrical equipment improvement for bactericidal desactivation of food products by the pulsed electron beam treatment.
Автори: Дубовенко, Костянтин Вікторович
Дубовенко, Надія Сергіївна
Соляр, Артем Ярославович
Дубовенко, Константин Викторович
Дубовенко, Надежда Сергеевна
Соляр, Артем Ярославович
Dubovenko, Kostyantyn
Dubovenko, Nadiya
Solyar, Artem
Ключові слова: Пастеризація харчових продуктів
електронний прискорювач
Пастеризация пищевых продуктов
электронный ускоритель
Food product pastrization
electron accelerator
Дата публікації: 2008
Видавництво: Миколаївський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Дубовенко К. В. Напрями удосконалення устаткування для бактерицидної дезактивації харчових продуктів імпульсною електронно-променевою обробкою / К. В. Дубовенко, Н. С. Дубовенко, А. Я. Соляр // Сучасні наукові досягнення - 2008 : зб. матеріалів Всеук. наук.-практ. конф., 29-30 лист. 2008. — Миколаїв : МДАУ, 2008. — Т. 3. — С. 141-144.
Короткий огляд (реферат): На основі аналізу сучасного стану розробки лінійних індукційних прискорювачів розглянуто напрями подальших досліджень, спрямованих на удосконалення засобів пастеризації харчових продуктів потоками прискорених електронів.
На основе анализа современного состояния разработки линейных индукционных ускорителей рассмотрены направления дальнейших исследований, направленнях на усовершенствование средств пастеризации пищевых продуктов потоками ускоренных электронов.
On the base of analysis pertaining to the working out linear induction accelerators the trends of the further investigations are considered aimed at improvement of means for food product pasterization with the accelerated electron beams.
На основе анализа современного состояния разработки линейных индукционных ускорителей рассмотрены направления дальнейших исследований, направленнях на усовершенствование средств пастеризации пищевых продуктов потоками ускоренных электронов.
On the base of analysis pertaining to the working out linear induction accelerators the trends of the further investigations are considered aimed at improvement of means for food product pasterization with the accelerated electron beams.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/467
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубовенко1.pdf123,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.