Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4675
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯнченко, І. А.-
dc.contributor.authorYanchenko, I.-
dc.date.accessioned2018-10-04T13:23:50Z-
dc.date.available2018-10-04T13:23:50Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЯнченко І. А. Продуктивність сортів монарди двійчастої monarda didyma l.за умов вирощування у південному степу України / І. А. Янченко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2018. – Вип. 2 (98). – С. 57-61.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4675-
dc.description.abstractПредставлено результати вимірювання біометричних показників надземних вегетативних органів монарди двійчастої сортів Слава, Серпанок, Сніжана у фазу масового цвітіння. Визначено вміст ефірної олії залежно від структури рослинної сировини. Показано вплив сортових особливостей на вихід ефірної олії. Установлено, що вихід ефірної олії з одиниці площі визначається структурою рослинної сировини, продуктивністю сорту, концентрацією олії в окремих органах.uk
dc.description.abstractПриведены результаты измерения биометрических показателей надземных вегетативных органов монарды двойной сортов Слава, Серпанок, Снежана в фазу массового цветения. Определено содержание эфирного масла в зависимости от структуры растительного сырья. Показано влияние сортовых особенностей на выход эфирного масла. Выход эфирного масла с единицы площади определяется: структурой растительного сырья, производительностью сорта, концентрацией масла в отдельных органах.-
dc.description.abstractThe results of measuring the biometric indicators of the aboveground vegetative organs of the vatieties of Monarda Didyma:Slava, Serpanok, Snezhana in the phase of mass flowering. The content of essential oil is determined depending on the structure of plant raw materials. The influence of varietal features on the yield of essential oil is shown. The yield of essential oil from a unit of area is determined by: the structure of plant raw materials, the productivity of the variety, the concentration of oil in different parts of plants.-
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectефіроолійні рослиниuk
dc.subjectмонарда двійчастаuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectефірна оліяuk
dc.subjectадаптивністьuk
dc.subjectэфиромасличные культурыuk
dc.subjectмонарда двойчастаяuk
dc.subjectпродуктивностьuk
dc.subjectэфирное маслоuk
dc.subjectадаптивностьuk
dc.subjectessential oil cropsuk
dc.subjectCrimson bee balmuk
dc.subjectproductivityuk
dc.subjectessential oiluk
dc.subjectadaptationuk
dc.titleПродуктивність сортів монарди двійчастої monarda didyma l.за умов вирощування у південному степу Україниuk
dc.titleProductivity of monarda didyma in the conditions of cultivation in the southern steppe of Ukraine.-
dc.titleПродуктивность сортов монарды двойчатой Monarda didyma L. в условиях выращивания в Южной Степи Украины.-
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 2 (98)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n98v2r2018yanchenko.pdf324,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.