Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Стриха, Людмила Александровна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-30T12:22:06Z | - |
dc.date.available | 2018-10-30T12:22:06Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практ. робіт студ. спец. 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Л. О. Стріха. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 39 с. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796 | - |
dc.description | Навчальна дисципліна «Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса» передбачає засвоєння теоретичних положень та закріплення практичних навичок з питань раціонального використання м'ясної сировини та ефективного використання технологічних процесів, засобів з метою виготовлення високоякісної готової продукції. Це дозволить забезпечити дотримання технологій переробки м’ясної продукції у відповідності до державних стандартів. | uk |
dc.language.iso | other | uk |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk |
dc.subject | технологічне обладнання | uk |
dc.subject | переробка м'яса | uk |
dc.subject | якісна продукція | uk |
dc.subject | переробка т азберігання | uk |
dc.subject | методологія прогнозування | uk |
dc.subject | контроль якості | uk |
dc.title | Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Striha_L.TOTPM_Prakt.pdf | 1,16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.