Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4798
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатольевна-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.date.accessioned2018-11-02T09:19:47Z-
dc.date.available2018-11-02T09:19:47Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції аквакультури. Ч. VI - "Індустріальне рибництво" [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення курсу та самост. роботи студ. за напрямом підготовки 6.090102-"ТВППТ" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 48 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4798-
dc.descriptionКрім традиційних методів рибництва (в штучних або природних водоймах з нерегульованими умовами вирощування), останнім часом набуло розвитку рибництво в умовах штучних водойм обмеженого обсягу з відносно регульованими умовами проживання риб, такі методи отримали назву індустріальних.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectрибництвоuk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjectставкове рибництвоuk
dc.subjectвирощування рибиuk
dc.subjectіндустріальне рибництвоuk
dc.subjectякість водного середовищаuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції аквакультури.uk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Danylchuk_G.TVPA_6_Ind_rybn.pdf2,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.