Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorСтриха, Людмила Александровна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.date.accessioned2018-11-13T13:05:32Z-
dc.date.available2018-11-13T13:05:32Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationТехнологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" освітньої спеціальності 204 - "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 27 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831-
dc.description.abstractДисципліна «Технологічне обладнання та технологія переробки м’яса» займає важливе місце у формуванні знань кваліфікованих фахівців спеціальності «ТВППТ» з питань вивчення та впровадження безпосередньо в умовах виробництва м’ясної та іншої сировини вітчизняних і закордонних високоефективних технологій.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectвиробництво ковбасних виробівuk
dc.subjectКопченняuk
dc.subjectНапівкопчена ковбасаuk
dc.subjectВарено-копчені ковбасиuk
dc.subjectСирокопчена ковбасаuk
dc.subjectякість готового продуктуuk
dc.titleТехнологічне обладнання та технологія переробки м'ясаuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод.вказ.ТОТПМ 2018.pdf347,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.