Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5055
Назва: Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції
Автори: Галімов, Сергій Миколайович
Галимов, Сергей Николаевич
Galimov, Sergei
Ключові слова: сільськогосподарська продукція
технологія виробництва
агропромисловий комплекс
тваринництво
рослинництво
ефективність виробництва
м’ясна продуктивність
поживність кормів
Дата публікації: 2014
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. вказівки для виконання контр. робіт студ. заоч. форми навч. напряму підгот. 6.100102 "Процеси машин та обладнання в агропромисловому виробництві" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 277 с.
Короткий огляд (реферат): У вирішенні продовольчої проблеми важливим є підвищення рівня ведення тваринництва, рослинництва та інших галузей агропромислового комплексу. За останнє десятиріччя відбулися зміни у технології виробництва продукції тваринництва на базі зрослого рівня інтенсифікації, спеціалізації та концентрації виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5055
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Galimov_S.TVPSGP_Kontr_2014.pdf321,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.