Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5062
Назва: Активність антиоксидантних ферментів у рослинах пшениці полби звичайної за дії гербіциду Пріма Форте 195 і регулятора росту рослин вуксал Біо Vita
Інші назви: Activity of antioxidant enzymes in plants of amelcorn under the influence of Рrima Аorte 195 herbicide and Wuxal BIO Vita plant growth regulator.
Автори: Карпенко, В. П.
Karpenko, V.
Павлишин, С. В.
Pavlyshyn, S.
Ключові слова: антиоксидантні ферменти
гербіцид
регулятор росту рослин
пшениця полба звичайна
антиоксидантные ферменты
регулятор роста растений
antioxidant enzymes
catalase
peroxidase
polyphenol oxidase
herbicide
plant growth regulator
amelcorn
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Карпенко В. П. Активність антиоксидантних ферментів у рослинах пшениці полби звичайної за дії гербіциду Пріма Форте 195 і регулятора росту рослин вуксал Біо Vita / В. П. Карпенко, С. В. Павлишин // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 3 (99). - С. 61-65. - DOI: 10.31521/2313-092X/2018-3(99)-10.
Серія/номер: ;DOI: 10.31521/2313-092X/2018-3(99)-10
Короткий огляд (реферат): У статті представлено результати досліджень впливу різних норм гербіциду Пріма Форте 195 і його сумішей з регулятором росту рослин (РРР) Вуксал БІО Vita на активність основних антиоксидантних ферментів (каталази, пероксидази, поліфенолоксидази) у рослинах пшениці полби звичайної. Встановлено, що за дії гербіциду Пріма Форте 195 у нормах 0,5; 0,6 і 0,7 л/га як окремо, так і в сумішах з РРР Вуксал БІО Vita 1,0 л/га у рослинах пшениці полби звичайної активність досліджуваних ферментів значно зростала, що може свідчити про активізацію проходження обмінних процесів, направлених на детоксикацію продуктів метаболізму, утворених за дії ксенобіотика.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5062
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 3 (99)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n99v3r2018karpenko.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.