Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5072
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШебаніна, Олена В’ячеславівна-
dc.contributor.authorShebanina, Olena-
dc.contributor.authorBurkovska, Anna-
dc.contributor.authorБурковська, Ганна Іванівна-
dc.date.accessioned2019-01-15T14:31:04Z-
dc.date.available2019-01-15T14:31:04Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationШебаніна О. В. Регулювання потенціалу виробництва сільськогосподарської продукції на основі індикаторів продовольчої безпеки / О. В. Шебаніна, Г. І. Бурковська // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 3 (99). - С. 4-11. - DOI: 10.31521/2313-092X/2018-3(99)-1.uk_UK
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5072-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано стан продовольчої безпеки України за основними її індикаторами. Розроблено факторну модель залежності достатності запасів зерна у державних резервах від обсягів резервного зерна у сховищах та об’ємів внутрішнього споживання зерна населенням. Використано регресійний аналіз впливу факторів на урожайність зернових культур для оцінки ефективності використання землі та капіталу. Визначено рівні продовольчої незалежності від імпорту та забезпеченості раціону населення основними видами продуктівхарчування.uk_UK
dc.description.abstractThe article analyzes the state of food security in Ukraine on the basis of its main indicators. The factor model of the grain in the state reserves dependence on the volume of reserving and volumes of domestic consumption of grain by the population is developed. The regression analysis of the factors influence on the yield of grain crops is used to assess the efficiency of land and capital use. The levels of food indep endence from the import and supply of basic foodstuffs are determined.-
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.relation.ispartofseries;DOI: 10.31521/2313-092X/2018-3(99)-1-
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UK
dc.subjectіндикатори продовольчої безпекиuk_UK
dc.subjectспоживання продуктів харчуванняuk_UK
dc.subjectвиробництво продовольчих продуктівuk_UK
dc.subjectімпорт продовольстваuk_UK
dc.subjectенергетична поживність раціонуuk_UK
dc.subjectfood safetyuk_UK
dc.subjectfood safety indicatorsuk_UK
dc.subjectfood consumptionuk_UK
dc.subjectproduction of food productsuk_UK
dc.subjectfood importsuk_UK
dc.subjectenergy nutrition of the dietuk_UK
dc.titleРегулювання потенціалу виробництва сільськогосподарської продукції на основі індикаторів продовольчої безпекиuk_UK
dc.title.alternativeRegulation of production capacity of agricultural production on the basis of food security indicatorsuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 3 (99)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n99v3r2018shebanina.pdf1,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.