Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5342
Назва: ОЦІНКА М’ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ЧИСТОПОРІДНИХ І ПОМІСНИХ БУГАЙЦІВ
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
Рикова, Д.К.
Ключові слова: бугайці
червона степова порода
забійна маса
забійний вихід
вихід туші
коефіцієнт повном’ясності
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Оцінено м’ясну продуктивність бугайців червоної степової породи та червоної степової породи поліпшеної голштинською. Встановлено,що вищими показниками маси туші і маси м’якушу характеризувались бугайці червоної степової породи, поліпшеної голштинською.
Опис: Рикова Д. К. Оцінка м’ясної продуктивності чистопорідних і помісних бугайців / Д. К. Рикова. // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 230-235.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5342
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_38.pdf235,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.