Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5342
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorСтриха, Людмила Александровна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorStrikha, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorРикова, Д.К.-
dc.date.accessioned2019-02-20T13:42:59Z-
dc.date.available2019-02-20T13:42:59Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5342-
dc.descriptionРикова Д. К. Оцінка м’ясної продуктивності чистопорідних і помісних бугайців / Д. К. Рикова. // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 230-235.uk_UK
dc.description.abstractОцінено м’ясну продуктивність бугайців червоної степової породи та червоної степової породи поліпшеної голштинською. Встановлено,що вищими показниками маси туші і маси м’якушу характеризувались бугайці червоної степової породи, поліпшеної голштинською.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectбугайціuk_UK
dc.subjectчервона степова породаuk_UK
dc.subjectзабійна масаuk_UK
dc.subjectзабійний вихідuk_UK
dc.subjectвихід тушіuk_UK
dc.subjectкоефіцієнт повном’ясностіuk_UK
dc.titleОЦІНКА М’ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ЧИСТОПОРІДНИХ І ПОМІСНИХ БУГАЙЦІВuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_38.pdf235,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.