Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5511
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorПетрова, Елена Ивановна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorМащенко, І.О.-
dc.contributor.authorКривошеєва, Я.В.-
dc.date.accessioned2019-03-12T09:34:44Z-
dc.date.available2019-03-12T09:34:44Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5511-
dc.descriptionМащенко І. О. Оптимізація технології виробництва продукції з м’яса птиці / І. О. Мащенко, Я. В. Кривошеєва // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 177-181.uk_UA
dc.description.abstractВивчена характеристика різних варіантів використання розсолів в технології виробництва копчених делікатесів з м'яса птиці, встанолено оптимальні параметри технологічного процесу , визначено якість м’ясних виробів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectм'ясо курчат-бройлерівuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectрозсілuk_UA
dc.subjectін'єктуванняuk_UA
dc.subjectмасування сировиниuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ З М’ЯСА ПТИЦІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-31.pdf233,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.