Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5515
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorСтриха, Людмила Александровна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorStrikha, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorПавленко, Є.О.-
dc.date.accessioned2019-03-12T09:59:30Z-
dc.date.available2019-03-12T09:59:30Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5515-
dc.descriptionВикористання харчових волокон у виробництві напівкопчених ковбас / Є.О. Павленко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 201-204.uk_UA
dc.description.abstractВ даній статті проведено дослідження щодо використання харчових волокон у виробництві напівкопчених ковбас, зокрема їх вплив на органолептичні показники.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectнапівкопчена ковбасаuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectхарчові волокнаuk_UA
dc.subjectмікрокристалічна целюлозаuk_UA
dc.titleВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН У ВИРОБНИЦТВІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАСuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-35.pdf188,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.