Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5520
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorПетрова, Елена Ивановна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorПодгурська, О.К.-
dc.date.accessioned2019-03-14T08:42:51Z-
dc.date.available2019-03-14T08:42:51Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5520-
dc.descriptionПодгурська О. К. Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбас з врахуванням особливостей сировини / О. К. Подгурська // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 232-236.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведені результати оптимізації параметрів технологічних операцій з врахуванням особливостей сировини та характеристик сучасного обладнання при виробництві напівкопчених ковбас. Для виготовлення напівкопчених ковбас за класичної рецептури та за ТУ України рекомендуємо використовувати оптимізовані параметри термооброблення із застосуванням сучасних термошаф.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectковбасаuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.titleОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС З ВРАХУВАННЯМ ОСОБЛИВОСТЕЙ СИРОВИНИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-40.pdf195,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.