Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5528
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДанильчук, Галина Анатоліївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorДанильчук, Галина Анатольевна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorDanylchuk, Galina, scientific director-
dc.contributor.authorТкаченко, В.О.-
dc.date.accessioned2019-03-15T09:32:12Z-
dc.date.available2019-03-15T09:32:12Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5528-
dc.descriptionТкаченко В. О. Забійні показники бугайців молочних порід / В. О. Ткаченко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 267-271.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведено результати забою бугайців червоної степової та української чорно-рябої молочної порід. Вивчено морфологічний склад туш піддослідних бугайців. М’ясо піддослідних бугайців характеризувалося високою якістю, яка відповідає вимогам споживача. Туші тварин, що споживали передстартовий і стартовий комбікорми, за масою напівтуші, вмістом м’якуша за сортами перевищували аналогічні показники бугайців контрольних груп.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectбугайціuk_UA
dc.subjectмаса тушіuk_UA
dc.subjectжива масаuk_UA
dc.subjectшкіряна сировинаuk_UA
dc.subjectвідрубиuk_UA
dc.subjectжир- сирецьuk_UA
dc.titleЗАБІЙНІ ПОКАЗНИКИ БУГАЙЦІВ МОЛОЧНИХ ПОРІДuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-46.pdf205,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.