Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогорєлова, Анастасія Олександрівна-
dc.contributor.authorPogorelovа, Anastasia-
dc.date.accessioned2019-05-15T06:45:08Z-
dc.date.available2019-05-15T06:45:08Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСистеми технологій (Технологія виробництва продукції тваринництва) [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання освітнього ступеня "бакалавр" спеціальності 051 "Економіка" / уклад. А. О. Погорєлова. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 69 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730-
dc.description.abstract“Технологія виробництва продукції тваринництва” є базовою дисципліною для студентів економічних спеціальностей, знання якої необхідні майбутнім фахівцям для опрацювання заходів, спрямованих на зниження собівартості продукції та підвищення ефективності її виробництва. До змісту даного курсу входять: визначення значення тваринництва в народному господарстві, пізнання шляхів розвитку та перспектив даної галузі, питання вдосконалення тварин, вивчення господарських і біологічних особливостей різних видів сільськогосподарських тварин, виробничо- зоотехнічних процесів на фермах, вивчення основних питань технології виробництва молока, яловичини, свинини, продукції вівчарства, птахівництва, конярства, кролівництва та звірівництва на сучасній індустріальній основі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectКонституція тваринuk_UA
dc.subjectпоживність кормівuk_UA
dc.subjectзабійна масаuk_UA
dc.subjectкоефіцієнт м’ясностіuk_UA
dc.titleСистеми технологій (Технологія виробництва продукції тваринництва)uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sy`stemy_texnologij.pdf918,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.