Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6021
Назва: Технологія переробки продукції тваринництва
Автори: Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Alexander
Ключові слова: показники морфологічного складу м’яса
біологічна цінність м’ясопродуктів
технології розморожування м’яса
виготовлення ковбас
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Технологія переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти, СВО "Бакалавр", освітньої спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. : О. І. Петрова, О. С. Крамаренко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 36 c.
Короткий огляд (реферат): В промисловості та торгівлі тканини м’яса класифікують за їх харчовою цінністю та технологічним призначенням на м’язову, жирову, сполучну, кісткову, хрящову та кров. Тканини туші тварини можна хоча і не повністю, відокремити одну від однієї. Кількісне співвідношення тканини в туші різних видів м’яса наведено в табл.1. Співвідношення тканин м’ясної туші може змінюватись у значних межах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6021
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia pererobky produktsii tvarynnytstva.pdf1,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.