Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6104
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПатрєва, Людмила Семенівна-
dc.contributor.authorPatryeva, Ludmila-
dc.date.accessioned2019-08-01T07:28:54Z-
dc.date.available2019-08-01T07:28:54Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПатрєва Л. С. Нові вимоги до маркування харчових продуктів / Л. С. Патрєва // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 1 (101). - С. 103-110. - DOI: 10.31521/2313-092X/2019-1(101)-15.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6104-
dc.description.abstractПроаналізовано новий законопроект, яким пропонується врегулювати порядок маркування харчових продуктів в Україні. Встановлено, що у законопроекті представлено вичерпний перелік інформації, яка повинна бути зазначена в обов’язковому порядку на етикетці чи упаковці. Реалізація законопроекту дасть змогу створити результативний механізм інформування споживачів про харчові продукти або інгредієнти, їх склад, поживну цінність, спосіб споживання, а також дасть змогу зменшити навантаження на операторів ринку шляхом систематизації вимог до інформації про харчові продукти в одному законі, гармонізованому до законодавства Європейського Союзу.uk_UA
dc.description.abstractThe article represents the analysis of the new draft law, which is proposed to regulate the procedure for labelling of the foodstuffs in Ukraine,. It was found that the bill offers an exhaustive list of information that must be indicated on a label or package without fail. The implementation of the draft law will provide an opportunity to create an effective mechanism for informing consumers about foodstuffs or ingredients, their composition, nutritional value, methods of consumption, it will also give an opportunity to reduce the charge of market operators by systematizing the requirements to information about foodstuffs in one law harmonized with European Union legislation.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectзаконопроектuk_UA
dc.subjectмаркуванняuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectбезпечність продукціїuk_UA
dc.subjectdraft lawuk_UA
dc.subjectlabellinguk_UA
dc.subjectfoodstuffsuk_UA
dc.subjectproduct safetyuk_UA
dc.titleНові вимоги до маркування харчових продуктівuk_UA
dc.title.alternativeNew requirements to the foodstuffs labellinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 1 (101)
Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15-patryeva.pdf973,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.