Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6334
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.date.accessioned2019-11-08T11:33:52Z-
dc.date.available2019-11-08T11:33:52Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТехнологія м'яса, м'ясопродуктів та риби [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення лабораторно-практичних робіт здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" / уклад. Л. О. Стріха, О. І. Петрова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 38 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6334-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectВизначення забійної масиuk_UA
dc.subjectмаса субпродуктівuk_UA
dc.subjectмаса оброблених субпродуктівuk_UA
dc.subjectпереробка технічної сировиниuk_UA
dc.titleТехнологія м'яса, м'ясопродуктів та рибиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia miasa, miasoproduktiv ta ryby.pdf379,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.