Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6510
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІванова, Віра Дмитрівна-
dc.contributor.authorIvanova, Vira-
dc.date.accessioned2020-02-21T10:43:42Z-
dc.date.available2020-02-21T10:43:42Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОснови тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання освітня спеціальність 181 "Харчові технології" / уклад. В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 47 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6510-
dc.description.abstractОснови тваринництва є базовою дисципліною для вирішення практичних задач по організації виробничих процесів при виробництві м’яса, молока та інших видів тваринницької продукції. Задача дисципліни полягає у підготовці освічених фахівців, які вміло застосовують свої теоретичні знання в практичної роботі, здатністю самостійно розв’язувати організаційні, виробничі та технологічні задачі тваринництва.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectпоголів'яuk_UA
dc.subjectпродуктивність тваринuk_UA
dc.subjectпоживність кормівuk_UA
dc.subjectякість тваринницької продукціїuk_UA
dc.titleОснови тваринництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovy tvarynnytstva.pdf581,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.