Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6512
Назва: Технологія виробництва продуктів бджільництва
Автори: Іванова, Віра Дмитрівна
Ivanova, Vira
Ключові слова: перспектива розвитку бджільництва
Типи вуликів
утримання бджолиних сімей
виробництво меду
отримання квіткового пилку
отримання прополісу
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продуктів бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійних робіт і виконання контрольних завдань здобувачам вищої освіти заочної форми навчання спеціальності 204- "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / уклад. В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 47 с.
Короткий огляд (реферат): В сучасний період бджільництво є найбільш розповсюдженої галуззю сільського господарства. Від бджіл одержують цінний дієтичний і лікувальний продукт мед і не менш важливий – віск, який використовується в бджільництві, а також в промисловості. Крім основних продуктів від бджіл отримують маточне молочко, квітковий пилок, пергу, прополіс, бджолину отруту, гомогенат трутневих личинок, підмор бджіл. Більшість з цих продуктів застосовуються в якості лікувальних препаратів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6512
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktiv bdzhilnytstva.pdf418,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.