Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6586
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНежлукченко, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galina-
dc.date.accessioned2020-04-13T09:29:57Z-
dc.date.available2020-04-13T09:29:57Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва та переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. вказівки з лабораторно-практичних занять для студентів освітньої спеціальності 204 - “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” ступеня вищої освіти «Доктор філософії» (Модуль: Технологія виробництва та переробки продукції свинарства: Частина ІІ) / уклад. Т. І. Нежлукченко, Г. І. Калиниченко. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 31 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6586-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва та переробки продукції тваринництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТВППТ.pdf383,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.