Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6600
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсокіна, Н. М.-
dc.contributor.authorГерасимчук, О. П.-
dc.contributor.authorКостецька, К. В.-
dc.contributor.authorOsokina, N.-
dc.contributor.authorHerasymchuk, О.-
dc.contributor.authorKostetska, К.-
dc.date.accessioned2020-04-30T05:45:37Z-
dc.date.available2020-04-30T05:45:37Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationОсокіна Н. М. Біологічно активні речовини у консервах із плодів чорної смородини за комплексної переробки / Н. М. Осокіна, О. П. Герасимчук, К. В. Костецька // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 3 (103). - С. 44-51.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6600-
dc.description.abstractСтаттю присвячено вивченню біологічно цінних речовин плодів чорної смородини, а саме – вмісту аскорбінової кислоти, поліфенольних речовин, амінокислот. Досліджено їх збереженість під час приготування продуктів комплексної та безвідходної переробки плодів чорної смородини та процеси їх перетворення під впливом термічної обробки.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to the study of biologically valuable substances of blackcurrant fruit, namely, the content of ascorbic acid, polyphenolic substances, amino acids. Their conservation during the preparation of products of complex and non-waste processing of black currant fruits and their transformation processes under the influence of heat treatment has been investigated.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectчорна смородинаuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectжелеuk_UA
dc.subjectконфітюрuk_UA
dc.subjectblack currantuk_UA
dc.subjectbiologically active substancesuk_UA
dc.subjectamino acidsuk_UA
dc.subjectjelliesuk_UA
dc.subjectconfituresuk_UA
dc.titleБіологічно активні речовини у консервах із плодів чорної смородини за комплексної переробкиuk_UA
dc.title.alternativeBiologically active substances in cans of black currant berries under complex processinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 3 (103)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n103v3r2019osokina.pdf494,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.