Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6889
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондар, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorBondar, Alla-
dc.date.accessioned2020-05-26T10:09:25Z-
dc.date.available2020-05-26T10:09:25Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБондар А. О. Гігієна та санітарія харчових виробництв [Електронний ресурс] : курс лекцій / А. О. Бондар. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6889-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleГігієна та санітарія харчових виробництвuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hihiiena ta sanitariia kharchovykh vyrobnytstv_kurs.pdf597,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.