Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7253
Назва: Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої загально-технологічної практики з виробництва продукції тваринництва для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Автори: Нежлукченко, Тетяна Іванівна
Гиль, Михайло Іванович
Gill, Mikhail
Китаєва, Алла Павлівна
Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Іванова, Віра Дмитрівна
Ivanova, Vira
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої загально-технологічної практики з виробництва продукції тваринництва для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] / уклад. : Т. І. Нежлукченко, М. І. Гиль, А. П. Китаєва, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат, В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дан. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 28 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7253
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prohrama_Tekhnolohiia vyrobnytstva.pdf331,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.