Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7253
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНежлукченко, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorГиль, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorGill, Mikhail-
dc.contributor.authorКитаєва, Алла Павлівна-
dc.contributor.authorКалиниченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorKalinichenko, Galina-
dc.contributor.authorТрибрат, Руслан Олександрович-
dc.contributor.authorTribrat, Ruslan-
dc.contributor.authorІванова, Віра Дмитрівна-
dc.contributor.authorIvanova, Vira-
dc.date.accessioned2020-06-11T11:09:09Z-
dc.date.available2020-06-11T11:09:09Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПрограма і методичні рекомендації з проходження виробничої загально-технологічної практики з виробництва продукції тваринництва для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] / уклад. : Т. І. Нежлукченко, М. І. Гиль, А. П. Китаєва, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат, В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дан. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7253-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПрограма і методичні рекомендації з проходження виробничої загально-технологічної практики з виробництва продукції тваринництва для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Prohrama_Tekhnolohiia vyrobnytstva.pdf331,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.