Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7883
Назва: Правові засади забезпечення якості та безпеки споживання замороженої плодоовочевої продукції
Інші назви: Legal principles of quality assurance and safety of consumption of frozen fruits and vegetables
Автори: Курепін, Вячеслав Миколайович
Kurepin, Vyacheslav
Ключові слова: Швидке заморожування
безпечність продукції
споживач
правові засади
контроль та нагляд
захист здоров'я
Fast freezing
product safety
consumer
legal principles
control and supervision
health protection
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Курепін В. М. Правові засади забезпечення якості та безпеки споживання замороженої плодоовочевої продукції // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 172-175.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини для здоров'я населення України, проаналізовано нормативно-правові акти, які регламентують якість замороженої плодоовочевої продукції.
The legal bases for ensuring the quality and safety of food and raw materials for the health of the population of Ukraine are considered, the legal acts regulating the quality of frozen fruit and vegetable products are analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7883
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
172-175.pdf306,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.