Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7896
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПісоченко, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorPisochenko, Tetyana-
dc.date.accessioned2020-09-07T12:03:55Z-
dc.date.available2020-09-07T12:03:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПісоченко Т. С. Облік витрат на виробництво продукції рослинництва // Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : матеріали міжнародної наук.-практ. конф., 18-20 березня 2020 р. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 248-250.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7896-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОблік витрат на виробництво продукції рослинництваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції-2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
248-250.pdf301,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.