Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8067
Назва: Основи фізіології харчування
Автори: Пшиченко, Вікторія Вікторівна
Рукавиця, Анастасія Андріївна
Rukavitsa, Anastasiya
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Основи фізіології харчування : метод .реком. для виконання лабораторно - практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : В. В. Пшиченко, А. А. Рукавиця. Миколаїв : МНАУ, 2020. 124 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8067
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovy fiziolohii kharchuvannia.pdf903,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.