Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8067
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПшиченко, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorРукавиця, Анастасія Андріївна-
dc.contributor.authorRukavitsa, Anastasiya-
dc.date.accessioned2021-01-13T11:31:50Z-
dc.date.available2021-01-13T11:31:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОснови фізіології харчування : метод .реком. для виконання лабораторно - практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : В. В. Пшиченко, А. А. Рукавиця. Миколаїв : МНАУ, 2020. 124 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8067-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОснови фізіології харчуванняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovy fiziolohii kharchuvannia.pdf903,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.