Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8068
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.date.accessioned2021-01-13T12:15:06Z-
dc.date.available2021-01-13T12:15:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТехнологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчконцентратів : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "бакалавр", освітньої спеціальності 181-"Харчові технології" денної форми навчання / уклад. О. І. Петрова, Н. П. Шевчук. Миколаїв : МНАУ, 2020. 91 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8068-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчконцентратівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnologija_khlibop_ред.pdf2,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.