Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8094
Назва: Технологія цукрового виробництва
Автори: Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Крамаренко, Олександр Сергійович
Kramarenko, Alexander
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Технологія цукрового виробництва : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "бакалавр", освітньої спеціальності 181-"Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : О. І. Петрова, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2020. 94 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8094
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnologiya_tsukrovogo_virobnitstva2.pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.